Ota
yhteyttä

KAIKKI PALVELUT LÄHELLÄSI

Piispanportti 10 kiinteistön käyttäjiä odottaa poikkeuksellisen hyvä palvelutarjonta.

Kiinteistössä on aulavastaanotto, hyvätasoinen lounasravintola kokoustiloineen sekä pysäköintihalli autopesupaikkoineen. Talossa toimii Mehiläisen työterveysasema. Naapurissa on Elixian kuntokeskus ja lisää pysäköintitilaa. Palvelutarjonnan kruunaa kauppakeskus Iso Omena, jonka 50 ravintolaa ja yli 200 liikettä ovat vain muutaman minuutin kävelyn päässä.

Kiinteistö sijaitsee keskellä nopeasti kehittyvää aluetta, jonne on parhaillaan rakenteilla myös uusi hotelli sekä Matinkylän uimahalli.


Lounasravintola

Kiinteistön katutasoon on tulossa viihtyisä ja avara lounasravintola. Sisäänkäynti ravintolaan avataan myös vilkkaan Piispansillan puolelta. Aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolasta voit tilata tarjoilut yrityksesi kokouksiin ja tilaisuuksiin.


Neuvottelutilat

Ravintolan yhteydessä on eri kokoisia vuokrattavia neuvottelutiloja. Tilat on varusteltu modernilla esitystekniikalla ja WiFi on käytössä kaikissa tiloissa. Kokoustarjoilut tilaat kätevästi ravintolasta.


Pysäköintitilat ja pyöräparkki

Kiinteistön pihalla on 29 autopaikkaa. Pohjakerroksessa on sekä kylmää että lämmintä pysäköintitilaa yhteensä 64 autolle. Hallissa on autonpesupaikka sekä vuokrattavia varastoja. Lisää pysäköintitilaa on naapurikiinteistön Q-Parkissa, johon on mahdollista tehdä lyhyt- tai pitkäaikainen sopimuspysäköinti.

Kiinteistössä on myös pyöräparkki sekä suihku- ja pukeutumistilat.

Palveleva aulavastaanotto

Monipuolinen lounasravintola

Laaja palvelutarjonta vieressäsi

KAIKKI PALVELUT LÄHELLÄSI

Toimitilat yrityksesi tarpeiden mukaan.
LATAA ESITE