Ota
yhteyttä

KAIKKI PALVELUT LÄHELLÄSI

Piispanportti 10 kiinteistön käyttäjiä odottaa poikkeuksellisen hyvä palvelutarjonta.

Kiinteistössä on aulavastaanotto, viihtyisä lounasravintola kokoustiloineen sekä pysäköintihalli autopesupaikkoineen. Talossa toimii Mehiläisen työterveysasema, sekä laadukas kuntosali Fressi 24h. Palvelutarjonnan kruunaa kauppakeskus Iso Omena, jonka 50 ravintolaa ja yli 200 liikettä ovat vain muutaman minuutin kävelyn päässä, tarjoten myös lisää pysäköintitilaa. Seitsemännen kerroksen kattoterasseilta on upea näkymä yli Espoon.

Kiinteistö sijaitsee keskellä nopeasti kehittyvää aluetta, jossa on hotelli Matts ja vastavalmistunut Matinkylän uimahalli.


Lounasravintola

Kiinteistön katutasossa palvelee viihtyisä ja avara lounasravintola. Ravintolaan kulku myös vilkkaan Piispansillan puolelta.
Aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolasta voit tilata maukkaat tarjoilut yrityksesi kokouksiin ja tilaisuuksiin.


Neuvottelutilat

Ravintolan yhteydessä on eri kokoisia vuokrattavia neuvottelutiloja. Tilat on varusteltu modernilla esitystekniikalla ja WiFi on käytössä kaikissa tiloissa. Herkulliset kokoustarjoilut tilaat kätevästi ravintolasta.


Pysäköintitilat ja pyöräparkki

Kiinteistön pihalla on 29 autopaikkaa. Pohjakerroksessa on sekä kylmää että lämmintä pysäköintitilaa yhteensä 64 autolle. Hallissa on autonpesupaikka sekä vuokrattavia varastoja. Lisää pysäköintitilaa on naapurikiinteistön Q-Parkissa, johon on mahdollista tehdä lyhyt- tai pitkäaikainen sopimuspysäköinti.

Kiinteistössä on myös pyöräparkki sekä suihku- ja pukeutumistilat.

Piispanportti 10 kiinteistö kuvattuna sisäpihan puolelta

Palveleva aulavastaanotto

Piispanportti 10:ssä sijaitsee viihtyisä ja monipuolinen ravintola

Monipuolinen lounasravintola

Piispanportista löytyy laaja palvelutarjonta

Laaja palvelutarjonta vieressäsi

KAIKKI PALVELUT LÄHELLÄSI

Piispanportti 10 logo

Toimitilat yrityksesi tarpeiden mukaan.
LATAA ESITE