Ota
yhteyttä

TOIMITILAT TOIVEIDESI MUKAAN

Miten teillä työskennellään?

Miten teillä työskennellään? Mitkä asiat toimitiloissa ovat tärkeitä? Mitä haluatte tilalla viestiä? Tilaratkaisut suunnitellaan tarkasti yrityksesi liiketoiminnan tarpeita vastaaviksi. Materiaalit, sisustus ja tilan tunnelma toteutetaan yrityksen brändin mukaisesti. Tilat suunnitellaan muuntojoustaviksi, jotta ne elävät yrityksesi kehityksen mukana.

Tyylikkäät kattoterassit

Kiinteistössä on kolme upeaa kattoterassia. Kuudennen ja seitsemännen kerroksen toimistotilojen yhteydessä olevat terassit voidaan lasittaa, jolloin ne tarjoavat henkilöstö- ja asiakastilaisuuksille upeat puitteet. Terasseilta avautuvat vuodenaikojen mukaan jatkuvasti vaihtuvat näkymät pitkälle yli Espoon. Täältä halutaan ottaa kuvia ja niitä halutaan jakaa muillekin.

Ympäristöluokiteltu kiinteistö upeilla näkymillä

Kunnostuksen myötä vuonna 1988 pääkonttorikiinteistöksi valmistunut seitsemänkerroksinen Piispanportti 10 tulee tiloiltaan ja talotekniikaltaan vastaamaan täysin nykyaikaisen toimistotilan vaatimuksia. Kunnostushankkeen yhteydessä kiinteistö tullaan sertifioimaan ympäristösertifikaatilla.

Löydä Piispanportista sopivat toimitilat tiimillesi

Tutustu tiloihin

Kiinteistön kerrospinta-ala on n. 1400 m². Vuokrattavat tilat ovat kooltaan 200-6400 m². Avaruutta lisäävät suuret yhtenäiset tilat läpi talon sekä eri ilmansuuntiin suuntiin avautuvat näkymät. Lasierkkerit tuovat tiloihin kiinnostavia yksityiskohtia.

Yrityksellesi sopivan tyylin

voit valita alla olevista havainnekuvista tai voit käyttää oheisia kuvia inspiraation lähteenä. Pintaremontoimme toimiston haluamallasi tyylillä, sinulle jää tehtäväksi vain sisäänmuutto!

BLACK

Tyylisuunta Black edustaa tämän päivän ajanmukaisinta modernia toimistosisustustyyliä. Tähän liittyvät mustat keittiökalusteet, mustat ovet, tummat lattiat ja runsas lasin käyttö toimistotiloissa.

INDUSTRIAL

Tyylisuunta Industrial edustaa rouheampaa fiilistä. Tähän liittyvät betonilattiat, näkyviin jäävä talotekniikka, isot lasipinnat ja kontrastit värien käytössä. Myös irtokalustus voi olla tavallisesta poikkeavaa.

COSY

Tyylisuunta Cosy edustaa kodinomaisempaa tyyliä. Sen värisävyt ovat maanläheisiä ja tunnelmallisia. Tähän liittyvät puun väriset lattiat, nahkapinnat kalusteissa ja erilaiset verhoratkaisut.

Toimitilat Avaimet käteen -periaatteella

1

Esittelemme tilat ja kerromme, mitä mahdollisuuksia ne tarjoavat.

2

Kartoitamme yrityksesi tarpeet ja teemme tilojen luonnossuunnitelman.

3

Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme toteutussuunnittelun ja urakkasopimuksen tilojen rakentamisesta.

4

Hoidamme rakentamisen valvonnan ja pidämme sinut ajan tasalla toteutuksen etenemisestä.

5

Saat valmiit tilat ja pääset nauttimaan uudesta työympäristöstäsi.

Piispanportti 10 logo

Toimitilat yrityksesi tarpeiden mukaan.
LATAA ESITE